Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

ΒΙΝΤΕΟ! ΔΗΛΩΣΗ-ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ «Δεν θα υπολογίζει κανένας τον σημαιοφόρο που κληρώθηκε…»


Ο καθηγητής Γλωσσολογίας Γιώργος Μπαμπινιώτης επανήλθε στο ζήτημα της κλήρωσης για την ανάδειξη του σημαιοφόρου στα δημοτικά σχολεία.
Ο κ. Μπαμπινιώτης τόνισε ότι «καταστρατηγείται μία ομηρική αρχή, μία πανάρχαιη ελληνική αρχή, το «Αιέν αριστεύειν»» και υποστήριξε...
 πως κανένας δεν θα υπολογίζει τον σημαιοφόρο που κληρώθηκε.
«Αν θέλουμε να μιλάμε για ισότητα, ας ρίξουμε το βάρος να κάνουμε ένα δυνατό δημόσιο σχολείο, που να έχει όλα αυτά τα πράγματα. Αυτή είναι η ισότητα. Ισότητα ευκαιριών. Δεν είναι “να κάνω κλήρωση” και να λέω “ποιος θα κρατήσει τη σημαία”. Διότι, τότε, θα συμβεί και το άλλο. Ότι δεν θα υπολογίζει κανένας αυτόν που κρατάει τη σημαία. Ενώ, αυτήν τη στιγμή, σας μεταφέρω ότι τα παιδιά είναι χαρούμενα και χειροκροτούν, επικροτούν, τα άλλα παιδιά που σηκώνουν τη σημαία, γιατί έμμεσα αναγνωρίζουν ότι αυτά προσπάθησαν και πέτυχαν κάτι καλύτερο» είπε χαρακτηριστικά ο καθηγητής Γλωσσολογίας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.