Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

ΒΟΜΒΑ Μ Ε Γ Α Τ Ο Ν Ω Ν ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΤΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!! ( Να δούμε ποια θα είναι η τύχη του αρθρογράφου μετά από αυτό…)


Τρομερό ξεμπρόστιασμα του Σουλτάνου! Σε μία ευνομούμενη χώρα θα έριχνε κυβερνήσεις

Να δούμε ποια θα είναι η τύχη του αρθρογράφου μετά από αυτό…

Ο αρθρογράφος του Odatv, Μπαρίς Τερκόγλου, αποκάλυψε την περασμένη Πέμπτη ότι ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν ενέκρινε νόμο που επέτρεπε στους στρατιώτες να βγουν στους δρόμους για να αντιμετωπίσουν πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις στις 13 Ιουλίου του 2016. Ήτοι δύο ημέρες πριν την απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου!
Αναφερόμενος στον εν λόγω νόμο περί προσωπικού των Τούρκων Ένοπλων Δυνάμεων (TSK) που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα μία ημέρας πριν από την απόπειρα πραξικοπήματος, ο Τερκόγλου αναρωτήθηκε στη στήλη του αν ο νόμος αυτός διευκόλυνε τη διεξαγωγή της προγραμματισμένης απόπειρας πραξικοπήματος…
«Μια ημέρα πριν από την απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου … δηλαδή στις 14 Ιουλίου 2016, ο νόμος περί προσωπικού του TSK δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα και έγινε νόμος. Αυτό είναι εκπληκτικό επειδή το 12ο άρθρο του νόμου επιτρέπει στους στρατιώτες να βγουν έξω στους δρόμους ενάντια σε τρομοκρατικές επιθέσεις. Ενώ οι πρώην κυβερνήτες είχαν εξουσιοδοτηθεί να ζητούν βοήθεια από στρατιωτικές μονάδες, αυτή η αρχή επεκτάθηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο, δηλαδή στην κυβέρνηση. Έτσι, οι στρατιώτες σε όλη τη χώρα μπορούν να βγουν έξω στους δρόμους εύκολα με την έγκριση της κυβέρνησης», ανέφερε ο Τερκόγλου.
«Ο διοικητής μας διέταξε, πιστεύαμε ότι θα γίνει τρομοκρατική ενέργεια», υποστήριξε ο αρθρογράφος που σχολίασε ότι ο νόμος κατέστησε δυνατό ακόμα και οι δυνάμεις της αστυνομίας να βρίσκονται υπό τον έλεγχο των στρατιωτικών (!) μόλις μία ημέρα πριν από την απόπειρα πραξικοπήματος, η οποία, όπως αναφέρει ο Τερκόγλου, έδειξε ότι το πραξικόπημα είχε σχεδιαστεί νόμιμα από κάποιον προτού συμβεί!
Ο νόμος διευκόλυνε τους στρατιώτες να βγουν έξω στους δρόμους, να εισέλθουν σε σπίτια και ακόμη και να διαπράττουν εγκλήματα όταν ήταν απαραίτητο. Το μόνο που έλειπε ήταν η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που πρότεινε αυτόν τον νόμο. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που διακρίνει το «πραξικόπημα» από μια «αντίδραση κατά της τρομοκρατίας», πρόσθεσε ο αρθρογράφος.
Η Τουρκία επιβίωσε μετά την… στρατιωτική προσπάθεια πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου 2016 που στοίχισε τη ζωή σε 249 ανθρώπους και τραυμάτισε περισσότερους από χίλιους. Αμέσως μετά, η κυβέρνηση του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) μαζί με τον Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν επέρριψαν την ευθύνη στο κίνημα του Γκιουλέν.
Ο Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος ενέπνευσε το κίνημα, αρνήθηκε έντονα να έχει κάποιο ρόλο στο αποτυχημένο πραξικόπημα και ζήτησε διεξαγωγή διεθνούς έρευνας σχετικά με αυτό, αλλά ο πρόεδρος Ερντογάν – που αποκάλεσε την απόπειρα πραξικοπήματος «δώρο από τον Θεό» – και η κυβέρνηση του ξεκίνησαν μια ευρεία εκκαθάριση. Ξεκίνησαν από τους συμπατριώτες του κινήματος, φτάνοντας μέχρι τα κρατικά θεσμικά όργανα, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση.
Το υπουργείο Δικαιοσύνης της Τουρκίας ανακοίνωσε στις 13 Ιουλίου ότι 50.510 άτομα συνελήφθησαν και 169.013 έχουν αποτελέσει αντικείμενο δικαστικών διαδικασιών για ποινικές κυρώσεις από το αποτυχημένο πραξικόπημα…