Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

ΕΛΕΟΣ! ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ στις ΑΚΤΕΣ μας, ανά την ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΦΘΑΝΟΥΝ με ΑΝΕΣΗ;;;; (‘Κ υ ρ ι λ έ’ λαθρομετανάστες, με …ιστιοφόρο;;;)

ΚΑΙ ΣΤΑ …ΚΥΘΗΡΑ ; ; ; (‘Κ υ ρ ι λ έ’ λαθρομετανάστες, με …ιστιοφόρο;;;)
ΜΑ, ΕΛΕΟΣ! ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΜΑΣ, ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΦΘΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΕΣΗ; ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ – στα Κύθηρα – ΗΤΑΝ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ; ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ;)

Ιστιοφόρο σκάφος στο οποίο επέβαιναν 55 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, μεταξύ των οποίων και 5 παιδιά, εντοπίστηκε στη διάρκεια περιπολίας από σκάφος της ‘Frontex’, 15 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικώς των Κυθήρων.
Το ιστιοφόρο, συνοδεία πλωτού του λιμενικού, οδηγήθηκε στο λιμάνι της Καλαμάτας.

Οι πρόσφυγες και μετανάστες που κρατούνται προσωρινά στο λιμάνι της Καλαμάτας μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών ελέγχου και καταμετρήσεως, αναγνώρισαν τρία άτομα μεταξύ των επιβαινόντων του σκάφους που φέρονται ως οι διακινητές.
Οι μετανάστες και πρόσφυγες στην πλειοψηφία τους Σομαλοί και Πακιστανοί, αναμένεται να οδηγηθούν στο παλαιό νοσοκομείο της Καλαμάτας όπου πρόκειται να φιλοξενηθούν…
[Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ]
————————————————————————
Ένα λεπτό!
Έως «15 ναυτικά μίλλια νοτιοδυτικώς των Κυθήρων» που ενετόπισε το δουλεμπορικό ιστιοφόρο τους, το σκάφος της ‘Frontex’, ΠΩΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΦΘΑΣΑΝ;
Με τους …’ούριους ανέμους’;
Με μόνο στήριγμα, τα …πανιά του;
Με τις μηχανές του;
Πόσα καύσιμα είχε;
Από ΠΟΥ ξεκίνησε;
Και πώς «αντλούν» ή θα «αντλήσουν» ουσιαστικές πληροφορίες απο τους 3 διακινητές που συνελήφθησαν;
Δεν επιβάλλεται πιά να τελειώνουμε με αυτό το ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέατρο, να φθάνουν δουλεμπορικά σκάφη, ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ σε ελληνικά παράλια;
Επειδή υπήρξαν ορισμένα ανάλογα παραδείγματα, σε νησιά του …Ιονίου!