Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

ΝΕΚΡΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣΣοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Λαμίας η είδηση του θανάτου γνωστού δικηγόρου της πόλης σε τροχαίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το τραγικό γεγονός συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας στη Γεωργία, όπου ο 56χρονος δικηγόρος είχε πάει για διακοπές, κάνοντας συγχρόνως αθλητικές δραστηριότητες, όπως πεζοπορία και ορειβασία.
Στο μοιραίο αυτοκίνητο επέβαινε και η 29χρονη κόρη του άτυχου δικηγόρου, αλλά και δύο αδέλφια, φίλοι του 56χρονου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από τη Γεωργία, από το τροχαίο ανασύρθηκε νεκρός ο Λαμιώτης δικηγόρος και τραυματισμένος στα πλευρά ο άλλος ένας επιβάτης. Η κόρη του 56χρονου δικηγόρου και ο τέταρτος επιβάτης , τραυματίστηκαν πολύ ελαφρά. Η κοπέλα όμως υπέστη ισχυρό σοκ από την τραγική κατάληξη του πατέρα της με τον οποίο συνήθιζε να ταξιδεύει στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Δεν υπάρχει ενημέρωση για τις ακριβείς συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου, που στοίχισε τη ζωή στον δικηγόρο ο οποίος ως νομικός και ως άνθρωπος, είχε καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό όλων των συναδέλφων του, αλλά και των ανθρώπων στο χώρο της δικαιοσύνης.
Επίσης ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα γίνει η κηδεία του, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για τα διαδικαστικά της μεταφοράς της σορού από τη Γεωργία στην Ελλάδα.
Ο 56χρονος δικηγόρος ήταν παντρεμένος και πατέρας μίας κόρης. Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2009 στην Φθιώτιδα και επίσης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στις τελευταίες εκλογές (2014) με το συνδυασμό «Στερεά σε Νέα Τροχιά». Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λαμίας έως σήμερα.
Τα έτη 1996 – 2002 μέλος διαφόρων οικολογικών οργανώσεων. Μετά το 2001 μέλος του συντονιστικού οργάνου του «Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ» στην Λαμία, τ. Γεν. Γραμματέας της Δικαστικής Επιτροπής της Ε.Ο.Χ.– τ. πρόεδρος και μέλος του ΔΣ του Ελλ. Ορειβατικού Συλλόγου Λαμίας και του «Ομίλου Φίλων Δάσους Λαμίας».
Επαγγελματικά αποφοίτησε το 1984 από την Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κύριο αντικείμενο νομικής ενασχόλησης η δικηγορία (δικαστηριακή και συμβουλευτική) από το 1986 με έμφαση στο αστικό, εργατικό και εμπορικό δίκαιο. 
Πηγή: lamiareport.gr