Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΕΣ ….. !!!!!!

Απίστευτο!
Τρανσέξουαλ “Μπάμπουσκες” για να προπαγανδίσουν την… διαφορετικότητα! Ξεκινάει ως γυναίκα και καταλήγει σε αρσενικό!
Όλοι γνωρίζουμε τις κούκλες που μάθαμε να τις αποκαλούμαι “Μπάμπουσκες”….
Είναι τα παιχνίδια που ανοίγουν, αποκαλύπτοντας μικρότερα ανθρωπάκια μέσα.
Μια καναδική εταιρεία παιχνιδιών που ονομάζεται Gender Creative Kids Canada ανέπτυξε μια… εναλλακτική τέτοια κούκλα. Ξεκινάει ως γυναίκα και καταλήγει σε αρσενικό!
Το βίντεο στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook, “εξηγεί” το νέο παιχνίδι, και δείχνει την «Sam», μια νεαρή κοπέλα που αισθάνεται διαφορετική και απορρίπτεται όταν προσπαθεί να κάνει σπορ με τα αγόρια. Ακούμε ένα τραγούδι για την…. αποδοχή και βλέπουμε την Sam να κόβει τα μαλλιά της και να λέει στους γονείς της ότι είναι τώρα ένα αγόρι, ένα μήνυμα που εκείνοι δέχονται εύκολα και όλοι την αγκαλιάζουν. Χαρούμενο τέλος….
Είναι πραγματικά απίστευτη αυτή η προπαγάνδα των κατασκευαστών παιχνιδιών που ελπίζουν να ενθαρρύνουν περισσότερους νέους να…. συμπεράνουν ότι ανήκουν στο αντίθετο φύλο από αυτό που υποδεικνύει το σώμα τους.
Πάντως αυτή η κατάπτυστη προπαγάνδα μεταξύ παιδιών σε μικρές ηλικίες είναι ένα σχετικά νέο φαινόμενο, και έχει πραγματοποιηθεί ελάχιστη έρευνα σχετικά με τις προσωπικές και μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του προσδιορισμού ως αντίθετου φύλου από τη γέννησή του του καθενός παιδιού.
Ωστόσο, ο Δρ Paul McHugh, ψυχίατρος, αναφέρει ότι η αναγνώριση ως τρανσέξουαλ μπορεί να οδηγήσει σε «ζοφερά ψυχολογικά αποτελέσματα».
Ο McHugh παραθέτει μια μελέτη σε 324 άτομα που είχαν κάνει χειρουργική επέμβαση σεξουαλικής αλλαγής. Η έρευνα αποκάλυψε ότι- ξεκινώντας περίπου 10 χρόνια μετά τη χειρουργική επέμβαση- ο/η τρανσέξουαλ άρχισε να αντιμετωπίζει αυξανόμενες ψυχικές δυσκολίες. Πιο συγκλονιστικά στοιχεία είναι αυτά που αφορούν στις περιπτώσεις αυτοκτονιών, οι οποίες αυξήθηκαν σχεδόν 20 φορές πάνω από τον συγκρίσιμο πληθυσμό που δεν είναι τρανσέξουαλ.
Οι τρανσέξουαλ “Μπαμπουσκες” λοιπόν αποτελούν μέγιστο κίνδυνο για τον ψυχισμό των παιδιών και μόνο σύγχυση μπορεί να επιφέρουν…