Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Μια λυση τιτανιας εξοικονομησης που ομως θα πληξει τα συμφερωντα των τρισεκατομυριων που αφορουν το πετρελαιο και τα παραγωγα του. αυτο θα σημαινε απεξαρτηση του κοσμου και απαλλαγη απο τους δυναστες του πετρελαικου παραλογου.

ΠΕΤΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 

Μια εφεύρεση που θα έπρεπε να είναι παγκόσμιο γεγονός .. τι γίνετε δεν ξέρουμε αλλά ξέρουμε ότι θα έλυνε θέματα ενεργειακών αποθεμάτων καθώς και το πρόβλημα πολύ χαμηλού κόστους ενέργειας σε εκατομμύρια ανθρώπους .. 

Δείτε πως λειτουργεί ...