Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Μαινόμενη πολίτης τα έκανε γυαλιά – καρφιά στην εφορίαΜαινόμενη πολίτης τα έκανε γυαλιά – καρφιά στην εφορία στα Χανιά
Ένα επεισόδιο που πήρε μεγάλες διαστάσεις συνέβη το μεσημέρι στην Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία Χανίων, στην οδό Τζανακάκη σύμφωνα με το flashnews.gr

Μια γυναίκα – για άγνωστο προς το παρόν λόγο – επιτέθηκε σε υπαλλήλους προξενώντας ζημιές και στα γραφεία.
Μάλιστα, σε έξαλλη κατάσταση – σύμφωνα με πληροφορίες – πετώντας υπολογιστές και ότι εύρισκε μπροστά της, απο τα θραύσματα τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο ένας υπάλληλος ο οποίος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες όπου του έγιναν ράμματα.
Στο μεταξύ ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και η γυναίκα συνελήφθη.
Αναστατωμένοι και διαμαρτυρόμενοι, οι εργαζόμενοι στην Εφορία βγήκαν απο το κτίριο, ενώ και η είσοδος έκλεισε. Όπως αποφασίστηκε η ΔΟΥ Χανίων θα μείνει κλειστή την Παρασκευή.
Όπως καταγγέλουν, το συγκεκριμένο άτομο είχε προκαλέσει και στο παρελθόν ανάλογο επεισόδιο και μάλιστα είχαν ενημερωθεί οι Εισαγγελικές αρχές απο τις οποίες οι εργαζόμενοι είχαν ζητήσει να ληφθούν μέτρα προστασίας.
Μάλιστα η πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Υπαλλήλων Χανίων – Ρεθύμνης Ι.Μπαχουντάκη ανέφερε ότι την ώρα του επεισοδίου, μέλη του συλλόγου ήταν στον Εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσουν για άλλα περιστατικά που είχαν συμβεί.
Όπως ανέφερε η συγκεκριμένη γυναίκα είχε προκαλέσει και στο παρελθόν έντονο φραστικό επεισόδιο, ενώ για τις οφειλές της, είχε γίνει ρύθμιση και η κατάσταση είχε ηρεμήσει μέχρι σήμερα. Λόγω των ζημιών που έγιναν στον εξοπλισμό και λόγω του τραυματισμού του υπαλλήλου θα υποβληθεί μήνυση απο τον Σύλλογο, ενώ η κα Μπαχουντάκη τόνισε πως οι εργαζόμενοι ζητούν την λήψη μέτρων προστασίας τους.