Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

ΤΩΡΑ! Πανικός στο Λονδίνο από χημική επίθεση!


Τρεις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί ελαφρά σε περιστατικό που κρίνεται ως «επίθεση με άγνωστη ουσία μέσα σε φάκελο» που εξερράγη στο εστιατόριο Feng Sushi στη Borough Market του Λονδίνου...

Σύμφωνα με τη Μητροπολιτική αστυνομία το περιστατικό δεν φαίνεται να συνδέεται με την τρομοκρατία «τουλάχιστον σε αυτήν την πρώτη φάση»
Το Feng Sushi, το οποίο εκκενώθηκε, είχε γίνει στόχος των τρομοκρατών της Γέφυρας του Λονδίνου, τον Ιούνιο.
Όπως δήλωσε εργαζόμενος του διπλανού καφέ, κατάλαβαν ότι ένα πακέτο με επικίνδυνη χημική ουσία είχε εκραγεί στο Feng Sushi. Όπως πρόσθεσε, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, καθώς και μέσα ενημέρωσης.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου επεσήμανε ότι οι άνδρες της με εξοπλισμό προστασίας βρίσκονται μέσα στο κτίριο, καθώς θεωρούν ότι πρόκειται για περιστατικό «χημικής επίθεσης»
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις, ενώ δεν έχει αναγνωριστεί το είδος της χημικής ουσίας που περιείχε ο παγιδευμένος φάκελος.