Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

Τρόμος στην Ιονία Οδό: πετούν πέτρες σε φορτηγά


Πέντε επιθέσεις σημειώθηκαν μέσα στη νύχτα. Ανάστατοι οι οδηγοί των φορτηγών, ζήτησαν την συνδρομή της αστυνομίας.
Σε εφιάλτη έχει μετατραπεί η Ιονία Οδός για τους οδηγούς φορτηγών που κινούνται στο ύψος του Μεσολογγίου.

Ανεγκέφαλος στήνει καρτέρι και πετάει πέτρες κατά των διερχόμενων φορτηγών και από καθαρή τύχη δεν έχει χάσει κάποιος οδηγός τον έλεγχο του οχήματος από την τρομάρα.
Οι πέντε επιθέσεις σημειώθηκαν χθες αργά τη νύχτα. Οι αυτοκινητιστές ήταν ανάστατοι για τις φθορές που προκλήθηκαν στα οχήματά τους ενώ ζήτησαν την συνδρομή της Αστυνομίας και της Νέας Οδού, μιας και υπήρχε σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.
Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία σύλληψη ή προσαγωγή, σύμφωνα με το agriniopress.gr.