Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ (ΒΙΝΤΕΟ)


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Κάποτε τα κινούμενα σχέδια ήταν οι προσφιλείς ταινίες για τα μικρά παιδιά και πολλές προηγούμενες γενιές μεγάλωσαν με αυτά. Είχαν όμως αρκετή παιδική αθωότητα, αν και από τότε είχε μπει το «μικρόβιο» της Νέας Τάξης.

Σήμερα όμως η μόλυνση της διαστροφής μέσω των κινούμενων σχεδίων είναι ο κανόνας και τα μικρά παιδιά έρμαια αυτή της μόλυνσης.
Στην ταινία «Heartbeat», μια μικρού μήκους ταινία της εταιρίας Pixar, παρουσιάζεται ένα κλειστό γκέι αγόρι που αγωνίζεται να κατακτήσει την αγάπη του… συμμαθητή του.
Η ταινία αυτή που κυκλοφορεί στο διαδίχτυο έσπασε ρεκόρ θεάσεων από εκατομμύρια μικρούς θεατές και όχι μόνο και προβάλλει έντεχνα ένα πρότυπο που προωθεί την ομοφυλοφιλία από την παιδική ηλικία.
Θαυμάστε την!