Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΛΙΟΑΡΙΣΤΕΡΑ «ΚΟΥΦΑΛΟΓΑ»; ΕΧΟΥΝ ‘ΑΝΤΕΡΑ’ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ; ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΣΗΜΑΙΑ!

ΕΚΑΨΕΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ; ΝΑΙ; 3 ΧΡΟΝΙΑ ‘ΜΕΣΑ’ ΚΑΙ 12.300 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!
ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΛΙΟΑΡΙΣΤΕΡΑ «ΚΟΥΦΑΛΟΓΑ»;

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ …’ΜΠΟΥΖΟΥ’!
(ΕΧΟΥΝ ‘ΑΝΤΕΡΑ’ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ; ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΣΗΜΑΙΑ!)
Δέν έχει μόνον σκληρούς νόμους για την λαθρομετανάστευση όσο ΚΑΝΕΝΑ άλλο κράτος, αλλά σύμφωνα με ‘ρεπορτάζ’ των ειδησιογραφικών πρακτορείων, το Ισραήλ πρόσφατα αυστηροποίησε τον ποινικό κώδικα και τις νομικές κυρώσεις για όσους καίνε την σημαία.
Συγκεκριμένα, όποιος πολίτης του Ισραήλ καίει την σημαία της χώρας … πηγαίνει 3 χρόνια φυλακή, ΧΩΡΙΣ εξαγορά (!!!) και πληρώνει πρόστιμο τουλάχιστον 12.300 ευρώ!
Το προηγούμενο νομοθετικό καθεστώς, προέβλεπε 1 χρόνο φυλάκιση και ένα πολύ μικρό πρόστιμο 50 περίπου ευρώ.
Αλλά, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ, δεν σταματούν οι ποινές εδώ: όποιος καίει τη σημαία, τ ι μ ω ρ ε ί τ α ι με ΔΙΑΚΟΠΗ κοινωνικής ασφαλίσεως, α π ο κ λ ε ί ε τ α ι από ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ αν είναι φοιτητής και δ ι α κ ό π τ ε τ α ι το ΕΠΙΔΟΜΑ ανεργίας αν είναι άνεργος!
Με λίγα λόγια, όποιος προσβάλει το Εθνικό σύμβολο, χαρακτηρίζεται ως ΕΧΘΡΟΣ του κράτους και διώκεται α ν η λ ε ώ ς !

Οι εγχώριοι υποτακτικοί, γιατί δεν ακολουθούν την ίδια τακτική με τα αφεντικά τους;
Εδώ στο μπάχαλο όποιος α λ ή τ η ς καίει την Ελληνική σημαία, το χειρότερο που μπορεί να πάθει, είναι να… διοριστεί ως κοινωνικός αγωνιστής στο Δημόσιο!