Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

ΜΑΚΕΛΕΙΟ! Ο Συριακός στρατός έπιασε στον ύπνο το Ισλαμικό Κράτος! (ΒΙΝΤΕΟ)


Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση από το συριακό υπουργείο Άμυνας, το Σάββατο, ομάδες Ειδικών Δυνάμεων από τον Συριακό Αραβικό Στρατό (Syrian Arab Army – SAA) και των Δυνάμεων του Τίγρη (Tiger Forces) πραγματοποιήσαν μια επιτυχημένη επιχείρηση προσγείωσης πίσω από τις γραμμές του...
αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους στην ανατολική ύπαιθρο από την Χομς.
Μονάδες των Ειδικών Δυνάμεων του SAA προσγειώθηκαν 21 χλμ. πίσω από τις αμυντικές γραμμές του ISIS στην έρημο της Χομς και κατέλαβαν το χωριό Khirbet Makman και την στρατηγική πόλη Al-Qadir, σύμφωνα με την δήλωση του συριακού ΥΠΑΜ. Επιπλέον οι μονάδες του SAA προχώρησαν 12 χλμ. νοτίως της επαρχίας της Ράκα και κατέλαβαν το χωριό Bir Rahum κοντά στα διοικητικά σύνορα της επαρχίας Χομς.
Οι Ειδικές Δυνάμεις της Συρίας σκοτώσαν και τραυματίσαν έναν μεγάλο αριθμό τζιχαντιστών του ISIS καταστρέφοντας 3 άρματα μάχης, 17 τεθωρακισμένα οχήματα, και 7 παγιδευμένα οχήματα. Μάλιστα κατάφεραν να Καταλανού 2 παγιδευμένα οχήματα, 2 άρματα μάχης και αρκετά πυρομαχικά πυροβολικού του ISIS κατά την διάρκεια της επιτυχούς επιχείρησης σύμφωνα με την ανακοίνωση του συριακού ΥΠΑΜ.
Αυτή ήταν η πρώτη φορά που δυνάμεις του SAA πραγματοποίησαν μια επιχείρηση προσγείωσης κατά την διάρκεια του πολέμου. Σύμφωνα με ειδικούς η στην επιχείρηση υπήρχε βοήθεια και από τον ρωσικό Στρατό που βρίσκεται στην Συρία.
Οι δυνάμεις του SAA βρίσκονται μόλις 40 χλμ. μα κρύα από τις θέσεις του Στρατού στην πόλη Sukhnah. Πιστεύεται ότι το ISIS μπορεί να αποσυρθεί από ολόκληρη την περιοχή εάν ο Στρατός συνεχίσει τις επιχειρήσεις του.
Το ISIS θα μείνει μ’ έναν μόνο δρόμο προμήθειας εάν εγκαταλείψει την πόλη Al-Tybah που απέχει μόλις 20χλμ από τις θέσεις του Στρατού στην πόλη Sukhnah.
Αυτές οι επιχειρήσεις πίσω από τις γραμμές του ISIS θεωρούνται αρκετά δύσκολες και περίπλοκες. Το ISIS κατέστρεψε τον Νέο Συριακό Στρατό (New Syrian Army NSA) που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ μετά από μια αποτυχημένη προσγείωση τον Ιούνιο του 2016 όταν το ISIS κατάφερε να σκοτώσει τους περισσότερους από τους στρατιώτες του NSA και να καταλάβει μια μεγάλη ποσότητα πυρομαχικών και στρατιωτικού εξοπλισμού.Πηγή: Pronews