Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Οι πολίστες της Σερβίας και της Ιταλίας πιάστηκαν στα χέρια - ΒΙΝΤΕΟ

Από μεγάλη ένταση και συμπλοκές ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων σημαδεύτηκε ο προημιτελικός αγώνας πόλο ανάμεσα στη Σερβία και την Ιταλία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νέων...


Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι πολίστες των δύο ομάδων είχαν πολλά νεύρα με την κατάσταση να ξεφεύγει δύο λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου.

Ματσιόνι και Ντράσοβιτς ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα να αποβληθούν αμφότεροι από το ματς με τα πράγματα να ηρεμούν με την παρέμβαση των συμπαικτών τους.

Όσον αφορά στην εξέλιξη του αγώνα οι διοργανωτές Σέρβοι επικράτησαν εύκολα με 17-9 και θα είναι αντίπαλοι της Εθνικής μας ομάδας στον ημιτελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων ανδρών που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Δείτε το βίντεο