Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!! Ελεύθεροι αλλά και παγιδευμένοι στα κατεχόμενα οι δύο Ε/κ…


Ελεύθεροι αλλά και παγιδευμένοι στις κατεχόμενες περιοχές, αφέθηκαν πριν από λίγη ώρα οι δύο Ελληνοκύπριοι από τους Τρούλλους και τη Λευκωσία που συνελήφθησαν την Τετάρτη το βράδυ από τις κατοχικές αρχές στην Αθηένου για παράνομη είσοδο σε στρατιωτική ζώνη....

Οι δύο Ελληνοκύπριοι παρουσιάσθηκαν το μεσημέρι ενώπιον του λεγόμενου δικαστηρίου των κατεχομένων, το οποίο παρότι τους άφησε ελεύθερους τους κράτησε τα προσωπικά έγγραφα τους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης τους.
Ως αποτέλεσμα της απόφασης του ψευδοδικαστηρίου οι δύο ελληνοκύπριοι είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν στα κατεχόμενα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε λίγες μέρες.
Υπενθυμίζουμε ότι γύρω στις 7 το απόγευμα 45χρονος από τους Τρούλλους και 78χρονος από τη Λευκωσία, επιχείρησαν να επισκεφθούν λατομείο παραγωγής γύψου στη γραμμή αντιπαράταξης στην Αθηένου και συνελήφθησαν από τις κατοχικές αρχές για παράνομη είσοδο σε στρατιωτική ζώνη.