Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

Με εκρηκτικά από Τουρκία θα τίναζαν στον αέρα αεροπλάνο στην Αυστραλία!!

Δύο αδέλφια, μέλη του  Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λίβανο (ISIL), κρατούνται από την αυστραλιανή αστυνομία καθώς κατηγορούνταθ ότι θα επιχειρούσαν  να ανατινάξουν αεροπλάνο  χρησιμοποιώντας εκρηκτικά που είχαν προμηθευτεί από την Τουρκία από έναν διοικητή του  ISIL, αναφέρει η Deutsche Welle.

Η βόμβα, η οποία βρέθηκε στις αποσκευές ενός επιβάτη, κατασκευάστηκε με τη χρήση στρατιωτικών εκρηκτικών που έστειλε η ISIL από την Τουρκία μέσω διεθνούς αεροπορικής πτήσης.

Σύμφωνα με την αυστραλιανή αστυνομία, η προγραμματισμένη επίθεση εναντίον της πτήσης από το Σίδνεϊ στο Αμπού Ντάμπι της 15ης Ιουλίου είναι “ένα από τα πιο εξελιγμένα τρομοκρατικά σχέδια  που έχουν ποτέ επιχειρηθεί στο αυστραλιανό έδαφος”.

Τα δύο αδέλφια κατηγούνται επίσης ότι σχεδίαζαν μια δεύτερη επίθεση σε έναν “γεμάτο κλειστό χώρο” χρησιμοποιώντας τοξικά χημικά.

http://bit.ly/2uaCrZe