Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Μα… τουρίστες στα γεωτρύπανα;


Μήπως κάποιοι βρίσκονται στον κόσμο τους;
Μελετούμε τα πέραν των 500 σελίδων αναλυτικά έγγραφα της ENI, σε σχέση με την εξέταση των αιτήσεων για τις απαραίτητες άδειες για τη γεώτρηση στο τεμάχιο 8.

Στη διαδικασία αυτή, υπέβαλαν ερωτήσεις και ζήτησαν διευκρινίσεις πολλές κρατικές υπηρεσίες που εμπλέκονται, όμως δεν μπορεί παρά να προκαλεί ενδιαφέρον το ότι και ο ΚΟΤ (Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού) υπέβαλε ερώτηση: «Θα επιτρέπεται να επισκέπτονται το γεωτρύπανο τουρίστες;».
Ναι, αυτό ήταν το ερώτημα του ΚΟΤ και η απάντηση φυσικά ήταν κατηγορηματικά αρνητική.
Καλά, υπήρχε τέτοια περίπτωση;
Άκουσαν στον ΚΟΤ ότι κάπου στον κόσμο οι εργασίες των πλωτών γεωτρύπανων είναι τουριστικά αξιοθέατα;
Η μήπως είναι κι αυτό στα σχέδια για εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος;
(του Πέτρου Θεοχαρίδη, Φιλελεύθερος)