Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

ΦΡΙΚΗ! Αγνωστοι επιτέθηκαν και χτύπησαν άγρια χήρα χριστιανού κληρικού (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βαγδάτη
Άγρια επίθεση δέχθηκε στη Βαγδάτη η χήρα του διακόνου David Zia Barwari που διαμένει κοντά στην εκκλησία του Αγ.Γεωργίου τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 08.05.2017.


Άγνωστοι επιτέθηκαν στο σπίτι έσπασαν την πόρτα μπήκαν στο σπίτι ενώ ήταν μόνη της η ηλικιωμένη γυναίκα την χτύπησαν άγρια και έκλεψαν χρήματα…
Παρά τα εμφανή της τραύματα η γυναίκα είναι σε σχετικά καλή κατάσταση υγείας.ΟΙ αρχές της ασφάλειας άρχισαν έρευνες για την ταυτοποίηση των δραστών.
Το θύμα η Shushan είχε μια σύντομη συνάντηση με το διοικητή της αστυνομίας της Βαγδάτης επιφορτισμένο με το εγκληματολογικό τμήμα.Tην είδηση μεταδίδουν μέσα των Ασσυροχαλδαίων στην κοινότητα των οποίων ανήκει το θύμα.
dimpenews