Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ! ΟΙ… ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΚΙΝΤΖΙ ΓΙΑ ΑΪΝΤΕ


Ή Έιντε ή όπως αλλιώς τον λένε τον Τουρκοπροσκυνημένο!
Δεξίωση προς τιμή του Έσπεν ‘Αιντε, ο οποίος αποχώρησε από τη θέση του ειδικού συμβούλου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για να πολιτευτεί στη Νορβηγία, παρέθεσε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί.

Ο Ακιντζί εξέφρασε ευγνωμοσύνη προς τον κ. ‘Αιντε για τις προσπάθειές του και την «ισορροπημένη στάση άρχων», όπως ανέφερε, προς τις δύο κοινότητες στην Κύπρο. Επίσης, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις βουλευτικές εκλογές στη χώρα του, στις οποίες θα είναι υποψήφιος.
Ο Μουσταφά Ακιντζί υποστήριξε ότι με τη βοήθεια του κ. ‘Αιντε και της ομάδας του «κατέστη δυνατό να επιτευχθεί πρόοδος άνευ προηγουμένου», σε όλα τα κεφάλαια των διαπραγματεύσεων.
Ωστόσο, πρόσθεσε, «η γυμνή αλήθεια είναι ότι δεν μπορέσαμε να περπατήσουμε το τελευταίο μίλι και πρέπει να σκεφθούμε και να αναλύσουμε την κατάσταση προσεκτικά, όπως εισηγήθηκε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ».
Ο Έσπεν ‘Αιντε είπε ότι αναχωρεί από την Κύπρο με την πεποίθηση ότι κάποια ημέρα θα επιτευχθεί λύση στο Κυπριακό και κάλεσε τις δύο πλευρές να μην παραιτηθούν από το όνειρο αυτό.
Κάλεσε, ακόμη, τις δύο κοινότητες, οι οποίες, όπως είπε, είναι «ωσάν να αναζητούν συνεχώς κάτι διαφορετικό, να σκεφθούν τι ακριβώς σημαίνει να έχεις το συναίσθημα ότι δεν φτάνεις στον προορισμό σου».Δεν είναι υγιές, είπε, να παραμένει κάποιος στην αίθουσα αναμονής. Εσείς, συνέχισε, «σε αυτή την πλευρά το γνωρίζετε αυτό, κάτι που δεν το γνωρίζουν όλοι στην άλλη πλευρά».