Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναὶα, αποφασιστική».

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

ΕΠΕΙΓΟΝ! Γεωπολιτικός συνασπισμός σε βάρος της Ελλάδας… Το Σκοπιανό μας οδηγεί σε σύγκρουση με τους Αμερικανούς…


Τα αμάχητα ιστορικώς τεκμήρια, περί διαχρονικής ελληνικότητα της Μακεδονίας. , θα δεχθούν την μεγαλύτερη πίεση έως τώρα .
Οι ΗΠΑ , έχουν αποφασίσει να πιέσουν για την είσοδο του κρατιδίου των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ για τους δικούς τους λόγους συμφέροντος . Από την άλλη η Ελλάδα θα ασκήσει βέτο εξ αιτίας του ονόματος .(?)

Η Τουρκία ταυτόχρονα , θα στηρίξει την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, όπως δήλωσε άλλωστε η πονηρή αλεπού , ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Σύντομα ο «κόμπος θα φτάσει στο χτένι » και τότε … τι ;
Υπό τις παρούσες γεωπολιτικές συνθήκες μια ακόμα ήττα στο όνομα , θα ισοδυναμεί ΑΜΕΣΑ με την ισχυροποίηση του Μουσουλμανικού τόξου στα Βαλκάνια – με τις ευλογίες της Τουρκίας -που θα οδηγήσει με την σειρά του σε ένα ντόμινο εξελίξεων , ενισχύοντας και τον Αλβανικό Μεγαλοϊδεατισμό .
Αποτέλεσμα ; θα πάρουν φωτιά σε μια 7αετία τα βόρεια σύνορά μας .
Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και εφιστούμε την προσοχή σε όλους .
Συνεχίζεται ….
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.policing@gmail.com