Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

ΕΠΕΙΓΟΝ! Γεωπολιτικός συνασπισμός σε βάρος της Ελλάδας… Το Σκοπιανό μας οδηγεί σε σύγκρουση με τους Αμερικανούς…


Τα αμάχητα ιστορικώς τεκμήρια, περί διαχρονικής ελληνικότητα της Μακεδονίας. , θα δεχθούν την μεγαλύτερη πίεση έως τώρα .
Οι ΗΠΑ , έχουν αποφασίσει να πιέσουν για την είσοδο του κρατιδίου των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ για τους δικούς τους λόγους συμφέροντος . Από την άλλη η Ελλάδα θα ασκήσει βέτο εξ αιτίας του ονόματος .(?)

Η Τουρκία ταυτόχρονα , θα στηρίξει την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, όπως δήλωσε άλλωστε η πονηρή αλεπού , ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Σύντομα ο «κόμπος θα φτάσει στο χτένι » και τότε … τι ;
Υπό τις παρούσες γεωπολιτικές συνθήκες μια ακόμα ήττα στο όνομα , θα ισοδυναμεί ΑΜΕΣΑ με την ισχυροποίηση του Μουσουλμανικού τόξου στα Βαλκάνια – με τις ευλογίες της Τουρκίας -που θα οδηγήσει με την σειρά του σε ένα ντόμινο εξελίξεων , ενισχύοντας και τον Αλβανικό Μεγαλοϊδεατισμό .
Αποτέλεσμα ; θα πάρουν φωτιά σε μια 7αετία τα βόρεια σύνορά μας .
Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και εφιστούμε την προσοχή σε όλους .
Συνεχίζεται ….
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.policing@gmail.com