Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ (ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ) ΚΟΛΠΟ !!!!!!

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Η τρομακτική πρόοδος της επιστήμης και της τεχνολογίας αφού κατάφερε κατ’ αρχήν να απομακρύνει τον άνθρωπο από κάθε αίσθηση θρησκευτικότητας, έχει προετοιμάσει το έδαφος για το τελευταίο κόλπο του διαβόλου που θα αλλοτριώσει ολοκληρωτικά την ανθρώπινη ύπαρξη...

Η τελευταία αυτή δαιμονική επιχείρηση είχε σκοπό την πλήρη διαστροφή της ανθρώπινης φύσις και την αντικατάσταση της από ένα ανθρωποειδές που θα είναι πλήρης όργανο του βασιλιά του σκότους. Το ανθρωποειδές αυτό όπως δείχνει πολύ παραστατικά το παρακάτω βίντεο ονομάζεται ‘ Transhuman ‘ , θα είναι ένα άψυχο μηχανικό πλάσμα με το βασικό χαρακτηριστικό ότι δεν θα έχει φύλο δηλαδή ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό.
Ένα πρότυπο του κλασικού ερμαφρόδιτου αλλά με δαιμονική ταυτότητα, ο θρίαμβος των ομοφυλοφίλων και η τελική διαστροφή της ανθρώπινης φυλής.
Για την κατασκευή αυτού του πλάσματος που θα προβάλλεται ως ο τέλειος άνθρωπος αλλά στην ουσία ο δαίμονας επί τις Γης, θα συνεργαστεί με άριστο τρόπο η τεχνολογία με την επιστήμη της ιατρικής και άλλες παρεμφερείς επιστήμες.
Αυτό θα είναι το παγκόσμιο ανθρώπινο πρότυπο που μπροστά του θα ωχριούν όλα τα γνωστά ανθρώπινα μυθιστορήματα του παρελθόντος που επεσήμαναν τον κίνδυνο του ψυχικού ολοκληρωτισμού.
Η φάσης αυτής της μετάλλαξης ήδη έχουν αρχίσει και επιταχύνονται από την παγκοσμία δαιμονική ελίτ που προβάλλει μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας τα διαστρεμμένα της πρότυπα και αρχίζει και τα επιβάλει στις μάζες.
Ο διαβολικός ολοκληρωτισμός προ των πυλών της έλευσης του Αντίχριστου με τα ανθρωποειδή υπηρέτες του.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ