Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Βαρύ πλήγμα στα κυκλώματα ναρκεμπόρων που σκόπευαν να πλημμυρίσουν τα ελληνικά νησιά με αλβανική πρέζα


Άλλη μια επιτυχία των ηρώων του λιμενικού σώματος που τελευταία βρίσκονται στο στόχαστρο της μαφίας της πρέζας για ευνόητους λόγους. Περίπου δύο τόνους ινδικής κάνναβης… σκόπευαν να προωθήσουν σε νησιά του Αιγαίου, ένας Ιταλός και ένας Αλβανός, οι οποίοι συνελήφθησαν στα Κύθηρα από στελέχη του λιμενικού σώματος.

Τα ναρκωτικά ηταν επιμελώς κρυμμένα σε πολυτελές σκάφος το οποίο είχε αποπλεύσει από την Ιταλία, με ενδιάμεσο σταθμό τις αλβανικες ακτές, όπου φόρτωσε το πανάκριβο φορτίο, για να κατευθυνθεί στη συνέχεια κατά μήκος της δυτικής Ελλάδας με προορισμό το Αιγαίο.

Η λιμενική αρχή Νεάπολης Βοιών, εντόπισε το σκάφος και μετά από επιτόπια έρευνα εντόπισε τους σχεδόν δύο τόνους χασίς. Οι έρευνες επικεντρώνονται τώρα στον εντοπισμό των συνεργών των δύο συλληφθέντων, αλλά και των παραληπτών της μεγάλης ποσότητας ινδικής κάνναβης.