Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΤΗ !!!


Σοκάρουν τα όσα φέρεται πως κατέθεσε στους αξιωματικούς της Δίωξης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) ο 24χρονος που συνελήφθη και κατηγορείται ότι έβαλε 16 πυρκαγιές από πρόθεση σε αγροτοδασικές εκτάσεις και οικόπεδα, στις περιοχές...
Πεντέλη, Ανθούσα και Γέρακα κατά το χρονικό διάστημα από 14 Μαρτίου έως 1 Αυγούστου 2017.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα newspallinis.blogspot.gr, οι πυροσβέστες στην πυρκαγιά στην Μαυρινόρα στην Πεντέλη εντόπισαν υπολείμματα καμένων σελίδων από εγχειρίδιο βιβλίου αυτοκινήτου γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
Ταυτόχρονα μαρτυρίες κατοίκων ανέφεραν ότι ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο μπορντό χρώματος, ίδιο με του συλληφθέντος, κυκλοφορούσε στην περιοχή τόσο πριν όσο και μετά την πυρκαγιά, ενισχύοντας έτσι τις υποψίες των πυροσβεστών ότι πίσω από τις φωτιές κρύβεται ο 24χρονος.
Όταν οι αξιωματικοί της ΔΑΕΕ τον ανέκριναν δεν πίστευαν στα αυτιά τους από την απάντηση που έδωσε όταν τον ρώτησαν γιατί έβαζε τις πυρκαγιές.
«Τις φωτιές τις έβαζα γιατί μου άρεσε μετά να εμφανίζομαι ως εθελοντής και να βοηθάω στην κατάσβεσή τους», είπε ο 24χρονος και άφησε άναυδους τους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής.