Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Λαϊκή εξέγερση κατά της Daesh στην ύπαιθρο της Deir Ezzor. -Soulèvement populaire contre Daesh dans la province de Deir Ezzor.Πριν από λίγο, σύμφωνα με ασφαλείς στρατιωτικές πηγές που επικαλούνται πληροφορίες από τις ζώνες στην ύπαιθρο της επαρχίας της  Deir al-Zour επιβεβαιώνεται η παρουσία χάους, λαικής εξέγερσης και καθεστώς φόβου και πανικού  στις τάξεις των τρομοκρατών της Daesh.

Συνεχείς επιθέσεις καταγράφονται στην έδρα τους και στις συνοικίες τους ,στα αυτοκίνητά τους και ειδικότερα στο Abu Kamal ενώ ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι σήμερα κατά τη διάρκεια της προσευχής της Παρασκευής  οι ιμάμηδες ήταν ντυμένοι με στρατιωτικές στολές  και προέτρεψαν τους νέους να ενταχθούν σε αυτό που αποκαλούν γενικός συναγερμός στ΄όνομα της δημόσιας τάξης αφότου ο συριακός στρατός επιχειρεί στην έρημο και τη Ράκα – Deir al-Zour και προσεγγίζει την παγιδευμένη, αποκλεισμένη πόλη της Deir al-Zour.
O συριακός στρατός απέχει τώρα λιγότερο από 60km από την πόλη  μετά την πρόοδό του στην επαρχία της 
dimpenews.com