Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

ΜΑΡΤΥΡΙΑ: »H Daesh ισοπέδωσε το σπίτι μας στη Deir Ezzor σκοτώνοντας τη γυναίκα μου και τις 3 μου κόρες.Τα 2 μου αγόρια είναι στο στρατό αλλά δεν έχω νέα τους. »

ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Στο λεωφορείο στο δρόμο της επιστροφής για το σπίτι αυτό το μεσημέρι ένας άνδρας καμιά εξηνταριά χρονών ίσως και μεγαλύτερος που καθόταν στη θέση από πίσω μου διηγιόταν σε μια νεαρή κοπέλα που ήταν καθισμένη  δίπλα του ...
Αλλά μιλούσε τόσο δυνατά που όλος ο περίγυρος τον άκουγε.
Τον άκουσα λοιπόν να λέει  πως κατόρθωσε να διαφύγει από την κόλαση της DAESH στη Deir-Ezzor παρά την ολοκληρωτική περικύκλωση της πόλης και έπειτα τον μακρύ του όσο και επίπονο περίπλου ώσπου να μπορέσει να φθάσει στο δρόμο για τη Δαμασκό.  Damas.
Διηγήθηκε πως ένα βράδυ του Δεκέμβρη του 2015 αυτός πήγε ν΄αναζητήσει όπως και πολλοί άλλοι άνδρες επισιτιστική βοήθεια που έριχνε η συριακή πολεμική αεροπορία αλλά κατά την επιστροφή του το σπίτι του όπως και πολλά άλλα στην συνοικία είχαν oλοσχερώς ισοπεδωθεί από έναν βομβαρδισμό της DAESH.
Είπε ότι δεν μπόρεσε να θάψει τη γυναίκα του και τις 3 κόρες του.
Συντετριμμένος ανακεφαλαιώνει την κατεστραμένη ζωή του μουρμουρίζοντας: δόξα τω Θεώ μου απέμειναν 2 αγόρια, είναι και τα 2 στο στρατό  αλλά δεν έχω πια νέα τους από τότε που διακόπηκαν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες.
Τελειώνει με 2 μικρά δάκρυα στ μάγουλα : ήρθα στη Δαμασκό γιατί αυτή είναι η πρωτεύουσα γιατί αυτή είναι τεράστια και γιατί μου είπαν ότι τ΄άτομα εδώ  είναι καλά και αλληλοβοηθιούνται μεταξύ τους.
(αναρτήθηκε σε λογαριασμό από κάτοικο της Δαμασκού στις 7.8.17.)
dimpenews.com