Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

ΤΩΡΑ: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση #Noor1 – Απορρίφθηκε το αίτημα Γιαννουσάκη για εξαίρεση της Εισαγγελέα Τζίβα


Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά απέρριψε σήμερα τη δεύτερη κατά σειρά αίτηση εξαίρεσης της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πειραιά Ειρήνης Τζίβα. Σφίγγει ο κλοιός γύρω από την εγκληματική οργάνωση, καθώς η εξέλιξη αυτή… ανοίγει το δρόμο για τη συνέχιση της πολύμηνης έρευνας εις βάρος των εμπλεκομένων στην υπόθεση, η οποία αφορά σειρά πιθανών κακουργημάτων, μεταξύ των οποίων σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, λαθρεμπορία και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

Σημείο-κλειδί στην έρευνα είναι το αίτημα για δικαστική συνδρομή, σε συνεργασία με την Οικονομική Αστυνομία, στις οικονομικές συναλλαγές των εμπλεκομένων, που πιθανότατα θα οδηγήσει σε άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών.

Δεν είναι άλλωστε καθόλου τυχαίο το γεγονός οτι η πλευρά του ισοβίτη επιχείρησε να κερδίσει χρόνο με τη αίτηση εξαίρεσης, καθυστερώντας τις μετέπειτα κινήσεις των εισαγγελικών αρχών.


infiltr8or