Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Ανθρωποκυνηγητό στο Λονδίνο για τον δρομέα που έσπρωξε γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου [ΒΙΝΤΕΟ] - Putney Bridge Jogger Pushes Woman in Front of Bus

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου για τη σύλληψη δρομέα που έσπρωξε ανυποψίαστη περαστική γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου.
Το βίντεο ΣΟΚΑΡΕΙ  

Η άτυχη γυναίκα ηταν τυχερή μες στην ατυχία της αφού γλύτωσε κυριολεκτικά από του Χάρου τα δόντια χάρη στα αντανακλαστικά του οδηγού.