Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

«ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΑΤΡΑΚΥΛΙΣΜΑ» ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ : ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΘΡΙΑΜΒΟΥ… ΓΙΑ SYRVIVOR!!!


Ένα εντυπωσιακό κοντράστ που έζησε πριν από λίγες μέρες η Θεσσαλονίκη, δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το… «εγκεφαλικό κατρακύλισμα» της ελληνικής νεολαίος και όχι μόνο.

Πολλές χιλιάδες Θεσσαλονικέων έξω από το πολυκατάστημα,
μόλις 100-200 άτομα στην επέτειο μνήμης, για την Κύπρο, που 43 χρόνια μετά την Τουρκική εισβολή, παραμένει ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ και μακριά από την μάννα Ελλάδα.. με ανεξακρίβωτη ακόμη την τύχη των περισσοτέρων εκ των 1619 Ελλαδιτών και Ελληνοκυπρίων αγνοουμένων (=αιχμαλώτων πολέμου), ενώ τα οστά όσων βρίσκονται σε ομαδικούς τάφους, παραδίδονται στους οικείους τους, με την προϋπόθεση να ΜΗΝ ρωτήσουν να μάθουν πως δολοφονήθηκαν από τους Τούρκους (ενώ ήταν σε καθεστώς προστασίας ως αιχμάλωτοι πολέμου)
Καμαρώστε τους ! Η νεολαία είναι το μέλλον της χώρας. Με τέτοια νεολαία όχι μέλλον, αλλά… ούτε παρών δεν υπάρχει. Οι μημονιακοί δυνάστες δεν χρειάζεται να κάνουν πολλά πράγματα για να διαιωνίσουν την κατοχή τους.
Εν τω μεταξύ από την άλλη πλευρά του Αιγαίου ο εθνικισμός θριαμβεύει και πιέζει. Ποιος θα τον αντιμετωπίσει ;;;
Πηγή : Ο Παιδαγωγός
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Πορεία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού