Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ… VIRAL ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ… ΤΟ DESPACITO


***Παρατίθεται και η ελληνική μετάφραση των στίχων του τραγουδιού, που δεν θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα…
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ένα γνωστό τραγούδι που έσπασε ρεκόρ ακροάσεων και που διακρίνεται για την τολμηρότητα των στοίχων του έχει και μια πολύ ενδιαφέρουσα αραβική βερσιόν όπως παρουσιάζεται παρακάτω. Το τραγούδι αυτό είναι η γνωστή καλοκαιρινή...
επιτυχία “Despacito” του Πουερτορικανού καλλιτέχνη Luis Fonsi σε συνεργασία με τον Daddy Yankee.
Με την διάφορα όμως ότι στην αραβική βερσιόν το τραγούδι – επιτυχία σεμνοποιείται ‘’κατάλληλα’’.
Και καλά θα είναι την αραβική βερσιόν , να μην μας λένε και «ρατσιστές», να την εφαρμόσουμε στην πραγματικότητα.
Ξεχάστε τα καλοκαιρινά τραγούδια επιτυχίες βιντεοκλίπ πως τα ξέρατε διότι τώρα όλα πλέον θα προσαρμοστούνε προς το Ισλάμ.
Θα εξαφανιστούν όλοι οι συνήθεις χώροι αναψυχής των δυτικών ενώ όπως φαίνεται τα λεγόμενα beach bars θα αποτελούν πλέον παρελθόν καθώς η διασκέδαση αυτού του τύπου είναι αυστηρώς απαγορευμένη για τους μουσουλμάνους.
Καταπέλτης ο μουφτής Menk για τα τραγούδια τύπου Μαντόνα, Μπεγιονσέ και γενικά για τέτοιου είδους μουσική. Όπως δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ είναι αμαρτία για τους μουσουλμάνους να ακούν τέτοια τραγούδια γιατί εκτός του ότι έχουν βρώμικα λόγια, προβάλλουν και χορευτικές φιγούρες πολύ προκλητικές.
Ας πάνε λοιπόν οι ισλαμολάγνοι που τους αρέσουν αυτά τα τραγούδια να κάνουν παρέα με τον μουφτή.