Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

VOLTAIRENET….Στρατιωτική Κατάρρευση της Daesh


Eνώ η Μοσούλη (Irak) απελευθερώθηκε όπως μερικώς και η Rakka (Συρία) δεκάδες χιλιάδες μαχητές της Daesh σκοτώθηκαν και δεκάδες χιλιάδες άλλοι τράπηκαν σε φυγή.
Βέβαια, οι μισθοί των μαχητών ...
διοχετεύθηκαν από το Χαλιφάτο αυτό το μήνα σε 19 000 στρατιώτες που κατανέμονται ως εξής:
– 7 000 σε Ιράκ
– 12 000 σε Συρία.

Η Daesh —που δεν είναι παρά μια τζιχαντιστική οργάνωση ανέμεσα σε άλλες— διεκδικούσε 40 000 μαχητές κατά την εκστρατεία της σε Ιράκ και Συρία το 2014. Δέχθηκε τότε την υποστήριξη 80 000 μελών του τάγματος των Naqchbandis (αρχικά παλιούς ιρακινούς στρατιώτες της εποχής του προέδρου Saddam Hussein) και 120 000 μαχητών των σουνιτικών ιρακινών φυλών.Διέθετε έτσι 240 000 μαχητές κατά την ανακήρυξη του Χαλιφάτου. 
voltairenet 5.8.17
dimpenews