Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

ΥΠΟΠΤΗ σιωπή από την YouTube Ελλαδος για τις «περίεργες» διαγραφές αντιμνημονιακών καναλιών


Όταν μάθαμε πριν λίγες ημέρες ότι το YouTube έριξε το κανάλι του αγωνιστή Παπά-Ηλία, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε του ποτήρι ( εδώ Περίεργες διαδρομές του Ελληνικού YouTube gr  Η Google το ξέρει;)


Σήμερα στο ΧΩΝΙ εκτενές άρθρο για την ύποπτη διαγραφή («ενοχλητικών» προς την διαπλοκή) χρηστών του YouTube όπως για την περίεργη ανοχή προς την σαρία και παιδοφιλία που ξεφυτρώνουν διαρκώς 
Ο παπά-Ηλίας Υφαντής είναι ένα υπόδειγμα ιερέα. Με την αγάπη για το ποίμνιο οδηγό και το πάθος για μια καλύτερη Ελλάδα να παραμένει άσβεστο, ο παπά-Ηλίας συνεχίζει ακούραστος να προσφέρει τις γνώσεις, τις νουθεσίες και το αγνό κήρυγμα του.
Κάποια από αυτά τα κηρύγματα είχε φροντίσει να τα ανεβάσει στο γνωστό σε όλους Youtube. Βλέπετε, ο παπά-Ηλίας Υφαντής έχει προτεραιότητά του να προσεγγίσει τους νέους, το μέλλον αυτού του τόπου, τα παιδιά που τόσο ταλαιπωρούνται από την κρίση αξιών που χαρακτηρίζει την εποχή μας. Έτσι, δε διστάζει εδώ και χρόνια να χρησιμοποιεί ως «εργαλείο» του και το διαδίκτυο.
Το πρόβλημα είναι ότι τα κηρύγματά του ενοχλούν τη λεγόμενη «δεσποτοκρατία», ακριβώς γιατί ο παπαΗλίας λέει την κρυστάλλινη γνώμη του για τα τεκταινόμενα χωρίς να υπακούει σε γραμμές και πολιτικές κατευθύνσεις.
Έτσι, κάποιοι φρόντισαν με μαζικές (και προφανώς, αβάσιμες) καταγγελίες να οδηγήσουν το Youtube στο να κλείσει το κανάλι του πατέρα Ηλία!
Ένα κανάλι γεμάτο χριστιανική αγάπη «χάθηκε» γιατί ενόχλησε τους έχοντες δύναμη εκκλησιαστικούς κύκλους που δε δίστασαν να αιτηθούν, προφανώς, την τιμωρία του ακάματου ιερέα!
Πόσο κρίμα, πραγματικά. Όχι ότι κατάφεραν και τίποτα σπουδαίο. Ο παπαΗλίας αντέχει. Και θα συνεχίσει να δίνει τον δικό του, όμορφο, ξεχωριστό αγώνα. Κόντρα στους σκοταδιστές. Δίπλα στους Έλληνες που έχουν ανάγκη από πνευματική καθοδήγηση.
Αυτήν την Κυριακή, ο παπά-Ηλίας περιγράφει αναλυτικά τις περιπέτειες φίμωσης που έχει υποστεί στο διαδίκτυο (σε μπλογκ, κανάλι youtube κτλ). Μην χάσετε την στήλη του… Λέει και αποκαλύπτει αλήθειες που λίγοι θα είχαν το θάρρος.

σσΚ: Κι άντε εμένα δεν με ενδιαφέρει, τα βιντεο τα θέλω για το blog κι έτσι μετακόμισα στο dailymotion το οποίο όχι μόνον σέβεται τους παραγωγούς, αλλά απαντάει σε κάθε ερώτηση εντός 1-2 ημερών!

Δεν έμαθα ποτέ γιατί το διέγραψαν, ούτε απάντησαν ποτέ στα email, πέραν του ότι παραβιάζω τους όρους (που ούτε αυτοί νομίζω θα έχουν διαβάσει ποτέ)

Αν είσαι ενοχλητικός για το σύστημα, σε εξαφανίζουν χωρίς εξηγήσεις ή με βλακώδεις δικαιολογία ότι παραβιάζεις όρους χρήσης (που οφθαλμοφανώς οι απέναντι έχουν κάνει σουρωτήρι)
Τι δεν κατάλαβες;