Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ στον ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ- ΒΙΝΤΕΟ Τι Λέει ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ για την ποινή φυλάκισης 6 μηνών με αναστολή


Φυλάκιση έξι μηνών με τριετή αναστολή στον Ηλία Κασιδιάρη για το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη εγκλήματος.
Αφορά στο περιεχόμενο ομιλίας του στον Ασπρόπυργο το 2015, που στη...
συνέχεια ανέβηκε στο διαδίκτυο.
Την ποινή στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας.
Ο εισαγγελέας της έδρας στην αγόρευση του υποστήριξε πως «ο κατηγορούμενος προέτρεψε ευθέως πολίτες να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και να ασκήσουν βία σε συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας».
Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος, αρνήθηκε στην απολογία του την κατηγορία, αναφέροντας ότι επί της ουσίας προέτρεπε τους πολίτες να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους με νόμιμα μέσα.
Είπε μάλιστα στο δικαστήριο ότι …»ο μόνος δρόμος είναι ο νόμιμος δρόμος» επικαλούμενος ακόμα και το Σύνταγμα της Ελλάδας.
Είχε προηγηθεί η κατάθεση του Χρυσοβαλάντη Καρδαμίτση ως μάρτυρα υπεράσπισης του, ο οποίος δήλωσε κάτοικος της περιοχής του Ασπροπύργου και ότι δεν είχε καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Όπως είπε στο δικαστήριο, από την επίδικη ομιλία είχε καταλάβει ότι «πρέπει να προσέχουμε λόγω της εγκληματικότητας».