Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΟΚ! ΜΑΥΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ…. (ΒΙΝΤΕΟ) -(B O M B A …. Υπερήλικο και γεμάτο μπαλώματα-Έλειπαν 9 μέλη του πληρώματος!!!)


Μετά την ανυπολόγιστη καταστροφή που προκλήθηκε στις ανατολικές ακτές της Σαλαμίνας, κομμάτια πετρελαιοκηλίδας έφτασαν στην Πειραϊκή και στη συνέχεια μέχρι τον Άγιο Κοσμά...

Μεγάλες διαστάσεις λαμβάνει η ρύπανση στον Σαρωνικό από τη βύθιση του μικρού δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ».
Πλέον η θάλασσα ξεβράζει μαζούτ ακόμα και στον Άγιο Κοσμά ενώ έντονη οσμή πετρελαίου παρατηρείται στο Παλαιό Φάληρο, γεγονός που δείχνει ότι ολόκληρη η παραλιακή ζώνη της Αθήνας, από τον Πειραιά μέχρι το Ελληνικό, έχει επηρεαστεί.
Η πετρελαιοκηλίδα προκλήθηκε από το «Αγία Ζώνη ΙΙ», ιδιοκτησίας εταιρείας που συνδέεται με την Fos Petroleum, το οποίο μετέφερε 2.570 τόνους καύσιμα.
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται και οι προσπάθειες των σκαφών αντιρρύπανσης, για την αντιμετώπιση κομματιών πετρελαιοκηλίδας που δημιουργήθηκαν στα Σελήνια και την Κυνόσουρα αλλά και σε Φρεαττύδα και Πειραϊκή.