Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΛΛΑΣ το «ΜΕΓΑΛΕΙΟ» Σου… Δημοτική Επιστολή σε κάτοικο να προπληρώσει τον τάφο του!!!

Ο Δήμος Παιονίας έστειλε επιστολή σε πολίτη της περιοχής προκειμένου να πληρώσει χαράτσι 10 ευρω…
για τον τάφο του!
Την καταγγελία αυτή έκανε πολίτης τηλεφώνησε και περιέγραψε τι πραγματικά συνέβη σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 . 
Σύμφωνα με τον καταγγέλλων ο Δήμος του έστειλε επιστολή με την οποία τον καλεί να πληρώσει 10 ευρώ, φυσικά προκαταβολικά, για την ώρα που θα φύγει από τη ζωή.
Ουσιαστικά ενημερώθηκε ότι πρέπει να πληρώσει για να ενταφιαστεί στα όρια του Δήμου Παιονίας, όμως ο πολίτης είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης και ακόμη δεν έχει κλείσει τα 40! Σύμφωνα με τον καταγγέλλων το δημοτικό συμβούλιο έβγαλε την απόφαση με την οποία ορίζεται ότι πρέπει να προπληρώνεις τον τάφο τους!