Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

Οικολογική Καταστροφή στον Σαρωνικό — Τα καυτά ερωτήματα

Ήταν το πλοίο Αγία Ζώνη ασφαλισμένο για το εμπόρευμα και για αστική ευθύνη;

Εάν ναι, ποια ασφαλιστική το ασφάλισε; Γιατί δεν είναι... συνηθισμένο να ασφαλίζεται P&I πλοίο 55 ετών έτσι «απλά».

Εάν δεν ήταν ασφαλισμένο, θα πρέπει να τιμωρηθούν οι αρμόδιες αρχές που το επέτρεψα τον απόπλου και να διερευνηθεί γιατί έγινε αυτό.

Πρέπει να γίνει άμεσα η ταυτοποίηση του φορτίου με διασταύρωση παραστατικών και έλεγχο στις δεξαμενές των ελληνικών πετρελαίων (ΕΛΠΕ).

Πρέπει να διερευνηθεί η καταγγελία της ΠΕΜΕΝ για το εάν όντως το πλοίο βυθίστηκε ενώ επάνω που βρισκόταν ελάχιστος αριθμός πληρώματος. Εάν όντως ισχύει αυτή η καταγγελία, πάλι θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες στις αρμόδιες αρχές.

Να ελεγχθεί εξονυχιστικά η πλοιοκτήτρια εταιρεία, τα φυσικά πρόσωπα και να διερευνηθεί εάν το συγκεκριμένο πλοίο ήταν δεσμευμένο από κάποιον πιστωτή. Να ανακοινωθεί και ποιος ήταν αυτός ο πιστωτής. Και εάν έχει σχέση με πασίγνωστη πολιτική οικογένεια.

Αυτά για σήμερα.