Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!!! ΚΙ ΟΜΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ“Συνελήφθη” να ψεύδεται ο Πάνος Ξυνής
Να καταθέσει ο Robert Sikellis...

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
http://www.egerssi.gr
Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων συνεχίσθηκε και ολοκληρώθηκε η κατάθεση του μάρτυρα – Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Siemens – κ. Πάνου Ξυνή, στη διερεύνηση των “μαύρων ταμείων” της γερμανικής εταιρείας που λάδωνε πολιτικά πρόσωπα... προκειμένου να παίρνει η Siemens δουλειές – έργα από το Δημόσιο!
Όπως είχαμε γράψει στην Ελεύθερη Ώρα την ίδια ημέρα (Παρασκευή 29/9), ο κ . Ξυνής κατά την κατάθεσή του, που ξεκίνησε την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, ανάγκασε την Έδρα πολλές φορές να δυσανασχετήσει, αφού σε όλες τις ερωτήσεις, απαντούσε κοφτά: δεν ξέρω, δεν γνωρίζω, δηλώνοντας πλήρη άγνοια για όλα τα θέματα!
Όπως επίσης γράψαμε , αυτός ο εκνευρισμός της Έδρας φάνηκε ιδιαίτερα, όταν του έγινε ερώτηση περί του πορίσματος της Debevoise & Plimpton LLP (διεθνής εταιρεία νομικών και ελεγκτών με έδρα τη Νέα Υόρκη), αλλά και για τις εξελίξεις στα θέματα του ΟΤΕ! Όπου και εκεί απάντησε με το στερεότυπο, δεν γνωρίζω!
Αλλά, πώς είναι δυνατόν το πόρισμα της Debevoise & Plimpton LLP για την έρευνα του σκανδάλου της Siemens να το έχει η μητρική εταιρεία της Siemens στη Γερμανία και όχι ο κ. Ξυνής πού εκπροσωπεί τη Siemens στην Ελλάδα;;
Η Εισαγγελέας του δικαστηρίου έφτασε στο σημείο να του υπενθυμίσει ότι έχει ορκιστεί στο Ευαγγέλιο και ότι κινδυνεύει να υποστεί τις συνέπειες της “άγνοιας” του!
Το πόρισμα της Debevoise & Plimpton LLP το γνωρίζει ο Sikellis
Δυστυχώς τρεις ημέρες μετά, το Δικαστήριο δεν έγινε σοφότερο από τον κ. Πάνο Ξυνή, αφού δεν προσκόμισε κανένα μα κανένα πόρισμα της Debevoise & Plimpton LLP! Όμως, το σημαντικό που δεν επισημάνθηκε από κανένα άλλο Μέσο, ήταν η παραδοχή του κ. Ξυνή πως, το ζήτημα του ελέγχου της Siemens AE (Ελλάδος) από την Debevoise & Plimpton LLP στα γραφεία της εταιρείας στο Μαρούσι, επιμελήθηκε ο κ. Robert Sikellis, ο οποίος την εποχή εκείνη ήταν Compliance officer στη Siemens AE. Το πρόσωπο που εμπιστεύθηκαν οι ΗΠΑ και η Γερμανία στην μετά Χριστοφοράκο εποχή και γι΄ αυτό του ανέθεσαν το “Πρόγραμμα Συμμόρφωσης”, προκειμένου στη λήξη αυτού το προγράμματος να παραδοθεί πάλλευκη η Siemens στην ελληνική Κοινωνία και το ελληνικό Δημόσιο!
Robert Sikellis: Ένα μυστήριο πρόσωπο
Ο Robert Sikellis – όπως έχουμε γράψει πολλές φορές – ήταν ο “εργολάβος” του κατάπτυστου, ελεεινού και επιβλαβή για το δημόσιο συμφέρον Εξωδικαστικού Συμβιβασμού, με συνεταίρους την κυβέρνηση των Σαμαρά – Βενιζέλου!
Η εμφάνιση του Robert Sikellis στην Ελλάδα δεν γίνεται όταν ανέλαβε στη Siemens Compliance officer το 2008! Εμφανίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, όταν και ήταν επικεφαλής αμερικανικής εταιρείας που ειδικεύεται σε θέματα ασφάλειας κρουαζιερόπλοιων για αμερικανικούς επισκέπτες!
Από τότε, προφανώς, ξεκίνησε και ο “δεσμός” της γνωριμίας των Ξυνή – Sikellis, αφού ο Πάνος Ξυνής το 2004 ήταν Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στη Shell, αναλαμβάνοντας η πετρελαϊκή εταιρεία την χορήγηση των καυσίμων της Ολυμπιάδας! Να θυμίσουμε ότι, ο κ. Ξυνής πριν αναλάβει CIO της Siemens, τα
προηγούμενα 25 χρόνια εργαζόταν στον πετρελαϊκό κολοσσό, από τον οποίο “αποχώρησε” μετά την επιβολή προστίμου ύψους 19,7 εκατ. ευρώ από την Επιτροπή Ανταγωνισμού για τη συμμετοχή της SHELL σε εναρμονισμένη πρακτική (καρτέλ) στο χώρο των καυσίμων!
Να κληθεί να καταθέσει ο Robert Sikellis
Έτσι, μετά από αυτήν την ομολογία του κ. Πάνου Ξυνή, η Έδρα του Δικαστηρίου επιφυλάχθηκε να προβεί, ανάλογα με τη ροή της ακροαματικής διαδικασίας, σε κλήτευση του κ. Robert Sikellis! Αυτή η εξέλιξη, θεωρούμε, πως είναι πάρα πολύ σημαντική! Αφού ο κ. Ξυνής, επίσης, μας αποκάλυψε πως, ο Robert Sikellis είναι σήμερα Compliance officer της μητρικής Siemens στο Μόναχο της Γερμανίας!
Άρα, ο κ. Robert Sikellis “έκανε” καλή δουλειά για τη Siemens στην Αθήνα και προφανώς πήρε προαγωγή!
Ωστόσο, προσωπικά δεν μας ενδιαφέρει η επαγγελματική εξέλιξη του κ. Robert Sikellis, αλλά το γεγονός, πως ανέλαβε Compliance officer της Siemens AG, σημαίνει ότι έχει τη δυνατότητα να προσκομίσει στην Έδρα του Δικαστηρίου το περίφημο πόρισμα της Debevoise & Plimpton LLP!
Λαιμητόμος για τους εργαζόμενους στη Siemens ο Ξυνής
Βγήκε όμως και άλλη μεγάλη είδηση από την ολοκλήρωση της κατάθεσης του κ. Ξυνή, που μας επιβεβαιώνει απόλυτα και που κανένα άλλο Μέσο δεν ανέφερε, όταν μήνες εμείς φωνάζουμε πως, η γερμανική εταιρεία εξαπάτησε το ελληνικό Δημόσιο και δεν προστάτεψε τους 600 εργαζομένους της, που η ίδια δήλωνε πως έχει κατά την υπογραφή της στον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό (2/3/2012) και όπου δεσμευόταν πως θα τους διατηρήσει κατά τη διάρκεια του Συμβιβασμού (2012-2017)! Αυτή όμως (Siemens), προχώρησε σε συνεχείς απολύσεις εργαζομένων!
Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 δε, παρουσιάσαμε στοιχεία της Επιθεώρησης Εργασίας που μας αποκάλυπτε πως η Siemens εκείνο το διάστημα είχε μαζί με το ενοικιαζόμενο προσωπικό περί τους 480-490 υπαλλήλους!
Τι είπε λοιπόν ο κ. Ξυνής σε ερωτήσεις της Εισαγγελέως;
Το 2009 που ανέλαβε CIO της Siemens οι εργαζόμενοι ήταν 800!
Σήμερα οι εργαζόμενοι είναι 250!
Τι ακριβώς σημαίνει αυτή η κατάθεση στο Δικαστήριο του κ. Ξυνή;
Σημαίνει πως, αφού η εταιρεία Siemens έχει σήμερα 250 εργαζόμενους, όταν ο Εξωδικαστικός Συμβιβασμός έληξε πριν λίγες ημέρες (22/8/2017), ο κ. Πάνος Ξυνής κατά την ισχύ του Εξωδικαστικού Συμβιβασμού (2012-2017) απέλυσε 350 εργαζομένους!
Και μας ενδιαφέρει πολύ τι έχουν να πουν ο κ. Τσακαλώτος και η κ. Αχτσιόγλου!
Στενή η σχέση Σαμαρά – Χριστοφοράκου
Την Παρασκευή επίσης ξεκίνησε η κατάθεση του μάρτυρος Ευαγγέλου Σέκερη και η οποία θα συνεχισθεί την ερχομένη Τετάρτη (4/10/2017)!
Ωστόσο, δεν θα σταθώ σε όσα αναπαράγουν όλα τα άλλα ΜΜΕ για κενά στην κατάθεση Σέκερη, γιατί πιστεύω πως ο κ. Ευάγγελος Σέκερης την Τετάρτη θα είναι άκρως αποκαλυπτικός και ενημερωτικός, υποβοηθώντας πραγματικά την Έδρα στην αποκάλυψη της αλήθειας!
Πάντως εμάς, που μας ενδιαφέρει η πραγματική και ουσιαστική πληροφόρησή σας, η είδηση βόμβα ήταν η αποκάλυψη του εν ενεργεία Διευθυντικού στελέχους της Siemens κ. Ευαγγέλου Σέκερη, πως, ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς γνώριζε τον πρώην ισχυρό άνδρα της Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκο – κατηγορούμενο και φυγόδικο – από το 1995!
Αυτή η αποκάλυψη είναι πράγματι πολιτική βόμβα!
Γιατί, μέχρι σήμερα, η ΝΔ ισχυρίζεται πως ο Αντώνης Σαμαράς δεν γνώριζε τον Μιχάλη Χριστοφοράκο!
Και πως μπορεί αυτή η αποκάλυψη – κατάθεση να αμφισβητηθεί, όταν ο Ευάγγελος Σέκερης είναι μπατζανάκης του Αντώνη Σαμαρά; Αφού έχουν παντρευτεί τις αδελφές Κρητικού;;
Σημειώστε πως, σε αυτή τη οικογενειακή σχέση παρέμεινε επ΄ αρκετόν ο Πρόεδρος της Έδρας!!
Επανέρχομαι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com