Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!


Ευτυχώς (μάλλον) δεν θα φτάσουν προς τα μέρη μας….

Σετ των γνωστών παιχνιδιών Lego, δείχνουν βίαιες σκηνές και περιέχουν φιγούρες που μοιάζουν με μαχητές του ISIS που κρατούν φοβισμένους ομήρους! Τα εν λόγω παιχνίδια πουλήθηκαν σε ένα τοπικό κατάστημα στη Σιγκαπούρη, με είδη οικιακής χρήσης και άλλα καθημερινά αντικείμενα. Η διάθεσή τους γινόταν και ηλεκτρονικά!
Τα πλαστικά παιχνίδια φέρουν σημαίες του Daesh, ρίχνουν δυναμίτη, έχουν πυροβόλα και βρέθηκαν στα ράφια ενός καταστήματος στο Κεντρικό Λαϊκό Πάρκο της Σιγκαπούρης, με ένα πολίτη να καταγγέλλει το γεγονός στην τοπική εφημερίδα The Strait Times.
Τα αποτρόπαια αυτά παιχνίδια που μεταξύ άλλων περιελάμβαναν και μία αποκεφαλισμένη φιγούρα (!) συνίστατο για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών, ενώ η τιμή τους κυμαινόταν μεταξύ 3.80 και 25 δολαρίων.