Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Απόφαση Ελβετικό Θρίαμβος Α.Κ.288 Αλλαγή Συνθηκών

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΝΚΑ


                        ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ 644 09.08.2018


ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ
για τα δάνεια σε Ελβετικό Φράγκο.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ + ΘΡΙΑΜΒΟΣ
Αλλαγή συνθηκών. ΑΚ 288. Απόφαση 1663/2018 Εφετείο Θεσσαλονίκης.
Η Απρόβλεπτη από τα συμβαλλόμενα μέρη Αλλαγή συνθηκών, επιφέρει την αντίστοιχη προσαρμογή απαιτήσεων και υποχρεώσεων. Μακάρι να το εφάρμοζαν και η Κυβέρνηση της Ελλάδας προς τους ΄΄ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ΄΄ αλλά που κ_λος.
Το τραγουδάκι Τα είπα όλα, πάει εδώ ανγκέτο : https://www.youtube.com/watch?v=p33FlOYkIokΔιαβάστε και την απόφαση, που μας έστειλε ο δικηγόρος του ΙΝΚΑ κος Γιάννης Μυταλούλης, μόλις προ ολίγου, μην κουραστείτε, αποτελεί τα όλα από το Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης, που κατέβαλλε τον κόπο που θα αντιληφθείτε διαβάζοντας ως το τέλος την απόφαση.
Ελπίζουμε ότι η πληρότητα και η τεκμηρίωση της απόφασης αυτής, μπορεί και πρέπει να αποτελεί μονόδρομο για την έκβαση των Συλλογικών Αγωγών μας και στο επίπεδο του Τμήματος και της Ολομέλειας για ότι παραπεμφθεί εκεί.