Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018

ΚΑΝΑΔΑΣ - Fredericton - τουλάχιστον τέσσερις νεκροί


Τουλάχιστον τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν στον ανατολικό Καναδά , στην καναδική επαρχία του New Brunswick, στην πόλη FrederictonΗ αστυνομία κάλεσε τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους...

Η αστυνομία παρότρυνε τους ντόπιους να αποφεύγουν την περιοχή, να παραμένουν στα σπίτια τους και να κλειδώνουν τις πόρτες. Το περιστατικό δεν έχει τελειώσει ακόμα. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ιστορικό των γεγονότων δεν υπάρχουν ακόμα.
Στην πληγείσα περιοχή υπάρχει μια κατοικημένη περιοχή με σπίτια και μερικά καταστήματα.


Συνεχής ενημέρωση. Νεότερα σε λίγο.

UDPATE: αυτή τη στιγμή μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε έναν ύποπτο υπό κράτηση.