Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018

Μπροστά στο στρατόπεδο που ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕ την εκκλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ για να φτιαχτεί το ΤΖΑΜΙ !! Όλοι ήξεραν !!Έγγραφα ΦΩΤΙΑ και ΝΕΑ στοιχεία για το ΑΘΕΟ καθεστώς των Συριζοανελ !!...


Νεες Εικόνες από το ΤΖΑΜΙ στο Βοτανικό Αποκαλύπτουμε !
Μπροστά στο στρατόπεδο που ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕ την εκκλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ για να φτιαχτεί το ΤΖΑΜΙ !!
Όλοι ήξεραν !!Έγγραφα ΦΩΤΙΑ και ΝΕΑ στοιχεία για το ΑΘΕΟ καθεστώς των Συριζοανελ !!...Μπράβο στο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ Κιλκις που εφυγε οταν η Συριζαια μιλάει στο γυμνάσιο και για τη διαφορετικότητα στο ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ !!!!
Δινουν μάλιστα υπεύθυνες δηλώσεις στα σχολεία αν θέλει να κάνει θρησκευτικά ο μαθητης !! Σε γονείς χωρις καν να το ζητούν !!!! Ο δε ΑΘΕΟΣ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ στο μήνυμα του με την έναρξη του σχολικού έτους μιλάει για διαφορετικό Σεξουαλικο προσανατολισμό!!!!!!
Κυνηγάνε τους ορθόδοξους !!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !
Έλληνες ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ !
ΑΝΤΣΤΑΘΕΙΤΕ !
ΣΗΜΑΙΑ ! ΕΛΛΑΔΑ !
ΘΡΗΣΚΕΙΑ ! ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ 🇬🇷

Υγ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ πατήστε το link που ακολουθεί και ελάτε αμέσως στο YouTube ως εναλλακτική αν μας ΞΑΝΑ μπλοκάρουν !
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ στο ΚΑΘΕΣΤΩΣ του Αλέξη χωρις ΤΣΙΠΑ ! Πατήστε απλώς Εγγραφή !🇬🇷✌️
https://www.youtube.com/…/UCrGHaQhKhfe3…