Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ( ΜΑΤ )! Η POLICE VOICE GR ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑ ΜΑΤ !


ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ( ΜΑΤ )! Η POLICE VOICE GR ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑ ΜΑΤ !..

ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΤΙΜΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ! ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ !

ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΤ


Πρωτοφανούς αγριότητας επεισόδια με θύματα γυναικόπαιδα και απλούς ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν για να διαδηλώσουν κατά του ξεπουλήματος της Μακεδονίας συνέβησαν εχθές στη Θεσσαλονίκη με πρωταγωνιστές τα ΜΑΤ των Γεροβασίλη-Παπακώστα.
Χωρίς ενοχές και διακρίσεις, ΜΑΤατζήδες έριξαν εκατοντάδες χημικά προς το τεράστιο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο Κέντρο της πόλης και γύρω από το Λευκό Πύργο, μη δίνοντας δεκάρα πως ανάμεσα τους υπήρχαν γυναικόπαιδα που έφτασαν μέχρι και τη θάλασσα για να προστατευθούν.
Δείτε κάποιες από τις συγκλονιστικές εικόνες και βίντεο: