Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018

Ραγδαίες εξελίξεις στα Σκόπια: Οι διαρροές για τους 11 «γενναίους» που αναζητεί ο ΖάεφΟργιάζουν τις τελευταίες ώρες οι φήμες που διαρρέουν τα σκοπιανά μέσα ενημέρωσης για τους 11 βουλευτές που αναζητεί ο Ζάεφ προκειμένου να υπερψηφίσουν τις αλλαγές στο Σύνταγμα για να ξεκλειδώσει η Συμφωνία των Πρεσπών....

Πληροφορίες που μεταδίδουν σκοπιανά και σερβικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση του Ζάεφ κατάφερε τελικά και βρήκε από την «δεξαμενή» του αντιπολιτευόμενου VRMO, τους 11 βουλευτές που χρειαζόταν για να σχηματίσει την πλειοψηφία στη Βουλή των Σκοπίων και να περάσει τις αλλαγές.
Τις  πληροφορίες μετέδωσαν συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός σταθμός της γείτονος Alsat και η Σερβική Δημόσια Τηλεόραση.
Σκοπιανά ΜΜΕ, μεταδίδουν επίσης πως πρώην αξιωματούχοι του VRMO που ανήκουν στη φιλοδυτική πτέρυγα του κόμματος έχουν εμπλακεί ενεργά στην επιχείρηση να μεταπεισθούν βουλευτές της ΚΟ του κόμματος και να υπερψηφίσουν τις αλλαγές στο Σύνταγμα.
«Δεν υπάρχει περίπτωση οποιοσδήποτε βουλευτής μας να ψηφίσει αντίθετα στη λαϊκή βούληση όπως αυτή εκφράστηκε στο δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του VMRO, διαψεύδοντας τις προαναφερόμενες πληροφορίες.
«Η θέση του VMRO απέναντι στη συμφωνία με την Ελλάδα δεν άλλαξε, και είναι καθαρή. Οι βουλευτές ξεκάθαρα δήλωσαν πως θα σεβαστούν την λαϊκή βούληση», ανέφερε.