Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018

Οι πυρόπληκτοι στο Μάτι έμειναν χωρίς σπίτια λόγω.. γραφειοκρατίας

Photo: Eurokinissi

Την ώρα που 200 πυρόπληκτοι από το Μάτι κατοικούν και σιτίζονται σε κατασκηνώσεις καθώς τα σπίτια τους έχουν κριθεί "κόκκινα'' δηλαδή μη επισκευάσιμα, και ''κίτρινα'' δηλαδή επισκευάσιμα με ζημιές, καλούνται να αντιμετωπίσουν μία ακόμη δυσκολία...

Βρίσκονται αντιμέτωποι με το τέρας της γραφειοκρατίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ''τα ΝΕΑ'', γιατί οι οικοδομικές άδειες "σκοντάφτουν" στο δασαρχείο.
Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, για να εκδοθεί μία οικοδομική άδεια ή επισκευής είναι απαραίτητη η βεβαίωση του Δασαρχείου ότι πρόκειται για μη δασική έκταση. Στο Μάτι όμως, ο δασικός χάρτης του Δήμου Μαραθώνα, είναι προγραμματισμένος να αναρτηθεί έως τα μέσα Οκτωβρίου και για τον λόγο αυτό, δεν μπορεί το αρμόδιο δασαρχείο να εκδώσει τις απαιτούμενες βεβαιώσεις.
Όπως επισημαίνουν, τυχόν έκδοση βεβαιώσεων από το δασαρχείο εγκυμονεί κινδύνους τροποποίησης του δασικού χάρτη που είναι έτοιμος προς ανάρτηση.

.