Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018

Αυτά ειναι τα μέλη της επιτροπής (που διαβιβάστηκε στη Βουλή), Μεικτής Διεπιστημονικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων (ΜΔΕΕ) Ελλάδας-ΠΓΔΜ για ιστορικά, αρχαιολογικά και εκπαιδευτικά θέματα .Διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά η σύνθεση της Μεικτής Διεπιστημονικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων (ΜΔΕΕ) Ελλάδας-ΠΓΔΜ και τα βιογραφικά σημειώματα των μελών της ΜΔΕΕ η οποία συγκροτήθηκε σύμφωνα με το άρθρο 8(5) της Συμφωνίας των Πρεσπών...Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου μετά από ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων από την βουλευτή της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη.
Σύμφωνα με το έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή, το ελληνικό τμήμα της Μεικτής Διεπιστημονικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων (ΜΔΕΕ) Ελλάδας-ΠΓΔΜ για ιστορικά, αρχαιολογικά και εκπαιδευτικά θέματα έχει ως μέλη:

1. Μάρκο Μπόλαρη, Yφυπουργό Εξωτερικών, ως Πρόεδρο του Ελληνικού Τμήματος της Επιτροπής.

2.Σπυρίδωνα Σφέτα, Kαθηγητή Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

3.Νικόλαο Ζάικο, Aναπληρωτή Kαθηγητή Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

4.Αλεξάνδρα Ιωαννίδου, Aναπληρώτρια Kαθηγήτρια Τμήματος Ρωσικής Γλώσσας και Φιλολογίας και Σλαβικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

5. Ιάκωβο Μιχαηλίδη, Aναπληρωτή Kαθηγητή Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

6.Ευθύμιο Χαρλαύτη, Σύμβουλο Πρεσβείας Α΄, Α3 Διεύθυνση Χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης του Υπουργείου Εξωτερικών.

7. Αθανάσιο Λούπα, Yποψήφιο Διδάκτορα Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Το αντίστοιχο, στην Μεικτή Διεπιστημονική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων από πλευράς ΠΓΔΜ, όπως ανακοινώθηκε από την πλευρά των Σκοπίων, αποτελείται από τους:

1.Ambassador Victor Gaber, HeadAMBASSADOR VIKTOR GABER FOR THE WEST AUSTRALIANNEWSPAPER
2.Professor Dalibor Jovanovski, PhD, Member

3.Professor Nikos Chausidis, PhD, Member
Όνομα: ΝΙΚΟΣ ΧΑΟΥΣΙΔΗΣ
1959 - 17 Ιουλίου, γεννημένος στην Τασκένδη, πρώην ΕΣΣΔ.
Από Έλληνα πατέρα και Σκοπιανή μητέρα

4.Professor LjudmilSpasov, PhD, Member

5.Assistant Professor Ana Chupeska-Stanishkovska, PhD, Member

6.Professor FahriRamadani, PhD Member

7.Professor Kica Kolbe, PhD, Member.

σσΚ: 1. Ambassador Victor Gaber, Head 
ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
2. Professor Dalibor Jovanovski, PhD, Member
Καθηγητής Ιστορίας στο πανεπιστήμιο των Σκοπίων
3. Professor Nikos Chausidis, PhD, Member (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ - 
ΝΙΚΟΣ ΧΑΟΥΣΙΔΗΣ
1959 - 17 Ιουλίου, γεννημένος στην Τασκένδη, πρώην ΕΣΣΔ. Από Έλληνα πατέρα και Σκοπιανή μητέρα ). Καθηγητής μέλος του Ινστιτούτου Ιστορίας της Τέχνης και Αρχαιολογίας στα Σκόπια 
4. Professor LjudmilSpasov, PhD, Member
Καθηγητής μακεδονικής γλώσσας. Διδακτική δραστηριότητα: γραμματική της μακεδονικής γλώσσας. τη φωνολογία της μακεδονικής γλώσσας. ιστορία της μακεδονικής γλώσσας
5. Assistant Professor Ana Chupeska-Stanishkovska, PhD, Member
ΝΟΜΙΚΟΣ
6. Professor FahriRamadani, PhD Member
ΑΛΒΑΝΟΣ
7. Professor Kica Kolbe, PhD, Member.ΠΕΖΟΓΡΑΦΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ απόγονος πολιτικών προσφύγων που εκδιώχτηκαν από την Ελλάδα και ποτέ δεν τους επετράπη να επιστρέψουν ως ομογενείς γιατί ήταν «μη Έλληνες το γένος» και έτσι εξαιρέθηκαν από την επιστροφή των πολιτικών προσφύγων της
Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΓΡΑΦΕΙ:
Η μακεδονική γλώσσα βρίσκεται στο επίκεντρο της μακεδονικής εθνικής ταυτότητας. Η συμφωνία την αναγνωρίζει. Το εθνωνύμιο Μακεδόνας επίσης. Η προβλεπόμενη πρόταξη του επιθέτου «Βόρεια» στο σημερινό όνομα του κράτους δεν είναι παρά μια γεωγραφική διευκρίνιση. Για πολλούς Μακεδόνες ωστόσο, αυτή η αλλαγή είναι επώδυνη. Επειδή αποτελεί μια ιστορική τομή. Πριν από τριάντα χρόνια διαλύθηκε το κράτος της Γιουγκοσλαβίας, όπου ανήκε ως ομόσπονδο κράτος η χώρα που γεννήθηκα. Οι Μακεδόνες δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα εντελώς αυτό το τραύμα. Τώρα προστίθεται και η αλλαγή του ονόματος. Μια αλλαγή την οποία δεν επέλεξαν οι ίδιοι. Αυτό προσβάλλει πολλούς φιλειρηνικούς ανθρώπους. Πολλοί, κυρίως απόγονοι των «Αιγαιατών» φυγάδων, έχουν φοβίες – ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να μεταμορφωθεί σε έναν γιγαντιαίο ελεγκτή, όπως στην Οργουελιανή δυστοπία, που θα τους «κατασκόπευε» και στη γειτονική χώρα, μήπως και στην ιδιωτική τους ζωή χρησιμοποιούν το όνομα «Μακεδονία» χωρίς το «συμπλήρωμα». Γιατί έχουν αυτό τον φόβο; Επειδή οι γονείς και οι παππούδες τους τους διηγούνταν πως το ελληνικό κράτος απαγόρευε κάποτε τη χρήση της μακεδονικής τους γλώσσας. Πολλοί άνθρωποι στη χώρα μου δεν εμπιστεύονται την Ελλάδα. Αυτό είναι κατανοητό.
Θεωρώ πως τα δικαιώματα των ανθρώπων στην Ελλάδα που αυτοπροσδιορίζονται ως Σλάβοι Μακεδόνες μπορεί να τα εξασφαλίσει μόνο το κράτος, πολίτες του οποίου είναι – το ελληνικό κράτος. Σλάβοι Μακεδόνες ήταν και οι συγγενείς μου που εξορίστηκαν μετά τον ελληνικό εμφύλιο. Οι προβλεπόμενες στη συμφωνία επιτροπές θα έπρεπε μια μέρα να άρουν επιτέλους το ταμπού σχετικά με τη μοίρα των Σλάβων Μακεδόνων πολιτικών προσφύγων του Εμφυλίου. Ελπίζω πως με αυτόν τον τρόπο οι Έλληνες θα ξεπεράσουν και το δικό τους τραύμα αυτού του πολέμου.
Η εξέταση των σχολικών βιβλίων και του συνοδευτικού υλικού, όπως χάρτες και άτλαντες, θα γίνει με βάση «αυθεντικές, στοιχειοθετημένες και επιστημονικά στέρεες ιστορικές πηγές και αρχαιολογικά ευρήματα». 
ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!!!

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ??????


ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΘΥΜΟΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ.......

...το πρώτο σκέλος, τους συριζαίους, ο χαρακτηρισμός προδότες είναι ''μικρός''....

Ποιος να το περίμενε ... !!!!! 
Τέτοια κατάντια η Ελλάδα μας ..... μετά από τόσους αγώνες που έδωσαν οι πρόγονοί μας και έχυσαν το αίμα τους για την λευτεριά της .....!!!!!
Είναι να κλαις για το πώς θα μεγαλώσουν τα ελληνόπουλα ......!!!! 

Πρέπει οπωσδήποτε οι γονείς να φροντίσουν να μάθουν στα παιδιά τους την αληθινή Ιστορία μας και τις μπούρδες που θα τα μαθαίνουν στο σχολείο , να τις γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια !!!!! 
Καιρός να δημιουργηθούν πάλι , κρυφά σχολειά !!!!!
Ο κατακτητής είναι ήδη εδώ !!!
Προδότες...
Μην χαίρεστε δεν κερδίσατε τίποτα..Εμείς έχουμε και θα πούμε την τελευταία λέξη...
ΠΑΡΟΔΟΠΙΣΤΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΡΓΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ

 Δυστυχώς κάποιοι πολίτες δεν είχαν φανταστεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, Θα εκπλήρωνε τις υποσχέσεις του στα Εθνικά θέματα.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com