Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018

Ο αγώνας άρχισε. "ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ". Έλα κι εσύ.





















Ο αγώνας άρχισε. "ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ". Μηδενική ανοχή για το μέλλον της πατρίδας. 
Κάναμε τα μεγάλα συλλαλητήρια, αλλά η κυβέρνηση μας είπε όλους ετερόκλητο όχλο, φασίστες εθνικιστές και γραφικούς. Δεν μας άκουσε. Τώρα πρέπει να πάμε ένα βήμα πιο κάτω....
Αφαιρούν την διδασκαλία της ελληνικής ιστορίας από τα σχολεία. Θέλουν να φτιάξουν ένα λαό χωρίς ρίζες, χωρίς ιστορία, χωρίς υπερηφάνεια, φτερό στον άνεμο της παγκοσμιοποίησης.

Το πρώτο σκέλος του πειράματος που ήταν να δουν αν η λιτότητα αυξάνει τους θανάτους, το πέτυχαν. Ο λαός δεν αντέδρασε. Τώρα περνούν στο επόμενο βήμα της ιστορικής λοβωτομής. Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια.

Το δόγμα της μηδενικής ανοχής, σημαίνει: "καμία ενδοτικότητα στην παρακμιακή πορεία της πατρίδας και του ελληνισμού."

Έλα μαζί μας συμπληρώνοντας την πιο κάτω φόρμα στοιχείων:
docs.google.com/forms